EasyFlex in EasySafe

Paketa EasyFlex in EasySafe sta dodana v našo ponudbo z namenom, da si lahko potniki zagotovite maksimalno varnost, zanesljivost ter fleksibilnost.

 

Kaj zajemata ta dva paketa?

 

PAKET EASY FLEX

S sklenitvijo paketa EasyFlex je potnik upravičen do brezplačne zamenjave datuma ali ure potovanja, v kolikor to sporoči podjetju EasyDrive vsaj 84 ur pred pričetkom prvotno rezerviranega potovanja.
V primeru, da je letalski prevoz odpovedan in potnik prevoza ne bo potreboval, se potniku celotna kupnina vrne na njegov EasyDrive račun v obliki dobropisa. Dobropis časovno ni omejen.

 

Cena paketa je 4 EUR/osebo.

 

 

PAKET EASY SAFE

 

Paket zagotavlja maksimalno varnost potnika!

 

Pot na letališče
V primeru da potnik zamudi letalski prevoz zaradi zamude EasyDrive prevoza, ki jo je povzročil nepričakovan dogodek, bo EasyDrive potniku, ki ima sklenjen paket EasySafe uredil novo nadomestno karto do letališča, kamor je bil potnik namenjen. Vse stroške nakupa letalske karte krije EasyDrive.

 

Pot iz letališča
V primeru, da ima let zamudo in bo potnik zaradi tega posledično zamudil EasyDrive prevoz, EasyDrive potniku priskrbi nov, brezplačen prevoz do njegove izstopne lokacije.

V primeru, da je letalski prevoz odpovedan in potnik prevoza ne bo potreboval, se potniku celotna kupnina (brez kupnine za paket EasySafe) vrne na njegov EasyDrive račun v obliki dobropisa. Dobropis časovno ni omejen.

 

Cena paketa je 9 EUR/osebo.

Ob nakupu paketa EasySafe, je paket EasyFlex že vključen v ceno.

 

Podrobneje so vsi pogoji za EasyFlex in EasySafe opredeljeni v Splošnih pogojih, člen 19 in člen 20.