Vozniki

 

Danijel M.

 

Pri EasyDrive sem pratkično od začetka, od maja 2017. Moja strast so mobilne naprave in računalništvo, zato boste med potjo zagotovo dobili kar nekaj nasvetov na tem področju. Poskrbim tudi za dobro vzdušje. Zabava na poti zagotovljena. :)
Jezik sporazumevanja: slovenščina, srbo-hrvaščina, nemščina, angleščina, ruščina.

 

Vinko P.

 

V svojem delovnem obdobju sem zamenjal že veliko kolektivov (nikjer ni bilo slabo). Pri EasyDrive pa je odlično. Vse klapa, do potnikov in zaposlenih. Všeč mi je tudi delo z ljudmi, zato grem z veseljem na pot.

 

Mitja G.

 

 

Sem Mitja in živim v Murski Soboti. Star sem 39 let, skupini EasyDrive sem se pridružil leta 2017. Ker me je poklic voznika zelo zanimal sem se odzval na razpis in po kratkem razgovoru sem bil sprejet na delovno mesto. Govorim angleški, 
nemški in srbo-hrvaški jezik. V tem delu uživam in si želim še veliko prevoženih kilometrov pri EasyDrive!

 

 

Iza L. 

 

Vse moje dejavnosti so od nekdaj vključevale delo z ljudmi, ker se rada povezujem, gradim skupnost in širim dobro energijo. V Easydrive ekipo sem se pridružila 2022 in tako svoje vikende popestrila z izleti v sosednje države. Vožnja z menoj nikoli ni dolgočasna, saj vedno poskrbim za dobro vzdušje, glasbo in izmenjavo popotniških dogodivščin.

 

 

Edin B. 

 

Sem Edin. Pri Easy drive sem dobro leto in v tem poklicu uživam, ker imam rad delo z ljudmi in sem zelo zadovoljen s svojim kolektivom, zato še toliko raje opravljam svoje delo .

 

Tone G.


Že celo svojo karijero, to je več kot 40 let delam z ljudmi,ker me to veseli. Pri Easy drive sem nekaj mesecev in takoj me je prevzelo to delo. Rad sem v družbi ljudi, sem zelo komunikativen in z večino hitro najdem skupni jezik. Sem vedno točen, natančen in umirjen voznik. Pri Easy drive vas popeljemo povsod, naj bo to dovga, ali kratka pot.