Kako deluje?

Vsako potovanje mora biti doživetje za sebe, zato je pomembno, da je vsak del popoln – še posebej začetek in konec. EasyDrive prevozi so uporabnikom prijazni prevozi, saj se, kolikor se le da, prilagodimo vašim željam in prošnjam. Odpeljemo vas na letališče ali v pristanišče, kakor tudi v večja mesta ali na poseben dogodek. Lahko pa nas tudi najamete za storitev po vaših željah. Naše storitve so namenjene vam!

EasyDrive omoga več vrst prevozov:

SKUPINSKI ali ZBIRNI PREVOZ (EasyFlex) je najugodnejši tip prevoza. Pri teh prevozih združujemo naročila različnih naročnikov z enakimi relacijami in podobnimi urami. Zaradi tega lahko pride do čakanja ter postankov na posameznih lokacijah. Ura odhoda/prihoda se prilagaja potrebam naročnikov, ki so rezervirali prevoz. Vedno se trudimo prevoze združevati tako, da prihaja do čim manjših odstopanj od želenih časov in s tem čim krajših čakalnih dob. Pri skupinskem prevozu so lokacije vstopanja in izstopanja točno določene. Vstop na domu, ali na željeni lokaciji je možen samo po predhodni odobritvi s strani EasyDrive. Rezervacijo lahko opravite TUKAJ.

PREVOZ TOČNO NA VAŠO ŽELJENO URO (EasyFix) je namenjen potnikom, ki želijo, da je ura prevoza v celoti prilagojena njim. Pri teh prevozih se dodajajo tudi drugi potniki, vendar je ura prevoza prilagojena potniku, ki je oddal rezervacijo za prevoz EasyFIX. Rezervacijlo lahko uredite preko emaila.

ZASEBNI ali VIP PREVOZ (EasyVIP) je namenjen posameznikom in skupinam, ki si želijo prevoz ob točno določeni uri na točno določeno mesto ter maksimalno udobje potovanja. V tem primeru se ura prihoda ali odhoda ter vstopno in izstopno mesto v celoti prilagodi naročniku prevoza. Prevoz je namenjen izključno naročniku prevoza, zato se drugi potniki ne dodajajo. Rezervacijo lahko uredite preko emaila.

 

Pri Skupinskih prevozih (EasyFlex in EasyFix) so na voljo samo destinacije, ki so objavljene na naši spletni strani. 
Pri Zasebnem prevozu omejitev glede destinacij ni.

Cene skupinskih in zasebnih prevozov so konkurenčne! Oddajte povpraševanje in preverite!
V promocijskem obdobju vam garantiramo najnižje cene! V kolikor najdete pri drugem uradnem ponudniku prevozov nižjo ceno, vam jo skupaj z dodatnim 5% popustom ponudimo tudi mi.

 

ČAKALNO OKNO

Čakalno okno EasyDrive je maksimalno 2 uri, običajno pa manj kot eno uro.
V kolikor bi bilo čakalno okno daljše od 2. ur, vas o tem pravočasno obvestimo. V tem primeru vam pripada popust in sicer 10% vplačane kupnine za vsakih dodatnih 30 minut čakanja.