Piškotki in zasebnost

Zasebnost in varovanje osebnih podatkov

 

Upravitelj spletne strani www.easydrive.si Dejan Prasl s.p., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Osebne podatke zbiramo v skladu za namen, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen. Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja ob izpolnitvi obrazca na naši spletni strani. Vsi podatki so varno posredovani po kodirani 256 bitni SSL povezavi, ko se shranijo so zaščiteni z varnostnim geslom.

Zbiramo sledeče osebne podatke:
- Kontaktni obrazec: Ime, priimek, telefon, e-poštni naslov, IP naslov. Podatke zbiramo za posredovanje odgovora na vaše vprašanje. 

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice ali ob izpolnitvi kontaktnega obrazca hranimo do preklica.

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov. Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate, pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov. Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov ali po pošti. Odgovorna oseba za obelavo osebnih podatkov je Dejan Prasl +386 70 597 028 

Piškotki

Na spletni strani easydrive.si uporabljamo piškotke:

  • Piškotek seje
    Piškotek seje se uporablja za pravilno in varno delovanje spletni strani. 

Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo naših piškotkov. V kolikor piškotkov ne želite uporabljati si te lahko izklopite v vašem spletnem brskalniku. Podrobna navodila za izklop piškotkov najdete v pomoči vašega spletnega brskalnika.