Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kako deluje

Vsako potovanje mora biti doživetje za sebe, zato je pomembno, da je vsak del popoln – še posebej začetek in konec. EasyDrive prevozi so uporabnikom prijazni prevozi, saj se, kolikor se le da, prilagodimo vašim željam in prošnjam. Odpeljemo vas na letališče ali v pristanišče, kakor tudi v večja mesta ali na poseben dogodek. Lahko pa nas tudi najamete za storitev po vaših željah. Naše storitve so namenjene vam!
EasyDrive omoga več vrst prevozov:
SKUPINSKI PREVOZ je najugodnejši tip prevoza. Pri teh prevozih združujemo naročila različnih naročnikov z enakimi relacijami in podobnimi urami. Zaradi tega lahko pride do čakanja ter postankov na posameznih lokacijah. Ura odhoda/prihoda se prilagaja potrebam naročnikov, ki so rezervirali prevoz. Vedno se trudimo prevoze združevati tako, da prihaja do čim manjših odstopanj od želenih časov in s tem čim krajših čakalnih dob. Pri skupinskem prevozu so lokacije vstopanja in izstopanja točno določene. Za želeni vstop na drugih lokacijah prosimo, da to navedete v opombah. To vrsto prevoza lahko rezervirate v zavihku Destinacije.
ZASEBNI PREVOZ je namenjen posameznikom in skupinam, ki si želijo prevoz ob točno določeni uri na točno določeno mesto. V tem primeru se ura prihoda ali odhoda ne prilagaja, ampak je po želji naročnika. Prav tako je vstopanje in izstopanje na lokaciji, ki jo želi naročnik. To vrsto prevoza lahko rezervirate preko email naslova: info@easydrive.si
Pri Skupinskem prevozu so na voljo samo destinacije, ki so objavljene na naši spletni strani. V kolikor bi vas zanimal skupinski prevoz v kakšen drug kraj, lahko oddate povpraševanje preko emaila.
Pri Zasebnem prevozu omejitev glede destinacij ni.
Cene skupinskih in zasebnih prevozov so konkurenčne! Oddajte povpraševanje in preverite!
V promocijskem obdobju, vam garantiramo najnižje cene! V kolikor najdete pri drugem uradnem ponudniku prevozov nižjo ceno, vam jo skupaj z dodatnim 5% popustom ponudimo tudi mi.
Priporočamo, da oddate rezervacijo prevoza vsaj 14 dni pred izvedbo le-tega. V tem primeru je vaš prevoz zagotovljen (prevoz je potrjen, ko prejmete potrditveni email – najkasneje v roku 24 ur od oddaje naročila, običajno pa še prej). V kolikor oddate rezervacijo prevoza manj kot 14 dni pred izvedbo prevoza, se lahko takšno naročilo s strani EasyDrive odpove. Izvleček iz Splošnih pogojev:
v kolikor je naročnik oddal rezervacijo za prevoz manj kot 14 dni pred izvedbo prevoza, si easyDrive.si pridružuje pravico, da v primeru nezmožnosti izvedbe naročenega prevoza iz različnih vzrokov, naročen prevoz odpove. V tem primeru se naročniku vrne celotna kupnina. S tem easyDrive.si  ni več zavezan k izvedbi prevoza. O tem mora easyDrive.si obvestiti naročnika v roku 24 ur.

V kolikor torej oddajate rezervacijo za prevoz, ki se bo izvršil v manj kot 14 dnevih od oddaje naročila, vam priporočamo, da najprej preverite, če bo prevoz izveden. To lahko storite preko e-maila in na GSM.

ČAKALNO OKNO
Čakalno okno EasyDrive je maksimalno 2 uri. Čakalno okno lahko še skrajšate in sicer z doplačilom (za več informacij pošljite email).
V kolikor bi bilo čakalno okno daljše od 2. ur, vas o tem pravočasno obvestimo. V tem primeru vam pripada popust in sicer 10% za vsakih dodatnih 30 minut čakanja.
VSI PREVOZI
-avtosedež za otroke gratis
-plastenka vode za vsakega potnika gratis
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Powered by themekiller.com